Season Sale 50% REDUCERE, Transport GRATUIT la peste 199 lei

Sala de fitness, la tine acasa...Cum ?

Sala de fitness, la tine acasa...Cum ?
  • Fitness-ul este un stil de viață important pentru oamenii care doresc să-și mențină sănătatea și forma fizică. Accesoriile fitness sunt un instrument important pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dvs. de fitness. Magazinul nostru oferă o varietate de accesorii fitness, cum ar fi setul de benzi elastice, bara de tracțiune, manere de flotare, roata abdominala, scarita de alergat și smartwatch-ul fitness.
  • Setul de benzi elastice este o opțiune bună pentru cei care doresc să-și îmbunătățească forța musculară și flexibilitatea. Aceste benzi elastice pot fi utilizate pentru a lucra diferite grupe musculare, cum ar fi brațele, picioarele și spatele. Ele sunt ușor de utilizat și pot fi utilizate oriunde, indiferent dacă sunteți acasă sau călătorind.
  • Bara de tracțiune este un accesoriu excelent pentru cei care doresc să-și îmbunătățească forța superioră. Aceasta poate fi utilizată pentru a face exerciții precum pull-up-uri, chin-up-uri și altele. Poate fi instalată ușor în ușa dvs. sau într-un cadru de ușă și poate suporta până la 300 de kilograme.
  • Manerele de flotare sunt ideale pentru cei care doresc să-și îmbunătățească forța superioră și stabilitatea. Acestea pot fi utilizate pentru a face exerciții precum flotări, pull-up-uri și altele. Sunt construite din materiale de înaltă calitate și au o prindere confortabilă pentru a vă susține în timpul exercițiilor.
  • Roata abdominala este un accesoriu excelent pentru cei care doresc să-și lucreze mușchii abdominali. Aceasta poate fi utilizată pentru a face exerciții precum roțile, genuflexiuni și altele. Este construită din plastic durabil și are un design ergonomic care vă permite să o utilizați cu ușurință.
  • Scara de alergat este un accesoriu esențial pentru cei care doresc să-și îmbunătățească condiția cardiovasculară și să ardă calorii. Scara de alergat este o modalitate excelentă de a face exerciții cardio acasă și poate fi utilizată pentru a alerga, mersul pe jos sau mersul în pantă. Este prevăzută cu caracteristici precum afișajul LCD, programul de fitness și senzorii de puls pentru a vă ajuta să monitorizați progresul dvs.
  • Smartwatch-ul fitness este un accesoriu modern care vă permite să monitorizați activitatea fizică, să urmăriți somnul și să primiți notificări. Este un instrument excelent pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dvs. de fitness și să vă mențineți motivați. Are caracteristici precum GPS, monitorizarea ritmului cardiac, contorul de pași și altele.
  • În concluzie, aceste accesorii fitness vândute pe magazinul nostru sunt instrumente excelente pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dvs. de fitness. Ele sunt ușor de utilizat, durabile și au caracteristici specifice pentru a vă ajuta să monitorizați progresul dvs. Nu ezitati sa le incercati!
corzi fitness, articole fitness, articole fitness dama, articole sportive fitness, bicicleta fitness avantaje, activitati ale centrelor de fitness, ce este fitness, ce este fitness-ul, cuie atletism copii, emag articole fitness, fitness face, a fi fit, a cui caz, fitness coach, antrenori fitness constanta, antrenor fitness constanta, am fost crescuti pe stadion, fitness corbeanca, corzi elastice fitness, qfitt cora, activitati ale centrelor de fitness, a z fitness tg jiu, coarda de fitness multifunctionala, ce este fitness, ce inseamna fitness, ce este fitness-ul, exercitii fitness copii, cinema coresi filme, fitness-nation.ro calculator, cat costa o sala de fitness, fitness copii, decathlon corzi de sarit, corzi decathlon, fitness cardio, fitness ce inseamna, set corzi elastice fitness, corzi elastice fitness copii, exercitii corzi elastice, exclusive fitness constanta, fitness cocor, face fitness, fitness cora cluj, coarda fitness decathlon, fitness constanta, fitness pentru copii, fitness pentru femei, pozitie corecta bicicleta fitness, covor fitness dedeman, diferenta dintre fitness si culturism, fitness corner cluj, trebuie sa fiti, trebuie sa fii cuminte, trebuie sa fi cuminte, fitness corner, fitness near me, varico fit max gel, fitness cool valcea

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!