Season Sale 50% REDUCERE, Transport GRATUIT la peste 199 lei

Ce reprezinta Papetaria si Birotica ?

Ce reprezinta Papetaria si Birotica ?

Articolele de papetărie și birotică sunt obiecte utilizate în birouri sau la școală pentru scris, organizare și prezentare. Ele pot include:

  • Hartie: hartie albă, hartie colorată, hartie de imprimanta, hartie pentru copiator, hartie pentru fax, hartie pentru coperti de dosare, hartie pentru plicuri, hartie pentru etichete etc.

  • Instrumente de scris: pixuri, creioane, markere, pixuri cu gel, pixuri cu bila, creioane mecanice, creioane colorate, stilouri, pixuri cu cerneala etc.

  • Organizare: dosare, mape, agende, carnete, bloc-notes, etichete, plastifiante, perforatoare, agrafe etc.

  • Adezivi: banda adeziva, lipici, clei, spume adezive, lipici roll-on etc.

  • Accesorii: rigle, compase, tus, foarfece, călimări, radiere, lupi, etc.

  • Consumabile: cartuse de imprimanta, tonere, cartuse de fax, bobine de hartie etc.

  • Produse de birou: calculatoare, imprimante, copiatoare, faxuri, telefoane, etc.

Articolele de papetarie si birotica sunt esentiale pentru organizarea si functionarea eficienta a unei afaceri sau a unei institutii. Ele permit scrierea, imprimarea si copierea documentelor, arhivarea si accesarea lor usoara, precum si prezentarea profesionala a acestora. Ele sunt utilizate in activitatile de zi cu zi si in proiectele de lucru, si sunt o necesitate in orice mediu de munca sau de invatamant.

"Hartie: hartie albă, hartie colorată, hartie de imprimanta, hartie pentru copiator, hartie pentru fax, hartie pentru coperti de dosare, hartie pentru plicuri, hartie pentru etichete etc.", , "Instrumente de scris: pixuri, creioane, markere, pixuri cu gel, pixuri cu bila, creioane mecanice, creioane colorate, stilouri, pixuri cu cerneala etc.", , "Organizare: dosare, mape, agende, carnete, bloc-notes, etichete, plastifiante, perforatoare, agrafe etc.", , "Adezivi: banda adeziva, lipici, clei, spume adezive, lipici roll-on etc.", , "Accesorii: rigle, compase, tus, foarfece, călimări, radiere, lupi, etc.", , "Consumabile: cartuse de imprimanta, tonere, cartuse de fax, bobine de hartie etc.", , "Produse de birou: calculatoare, imprimante, copiatoare, faxuri, telefoane, etc.", papetarie si birotica, birotica si papetarie bucuresti, birotica si papetarie ieftina, birotica si papetarie online, preturi papetarie si birotica, materiale birotica si papetarie, birotica si papetarie, papetarie si birotica en gros, birotica si papetarie engleza, produse papetarie si birotica, necesar papetarie birou

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!